Krémový hlivový VEGÁN paprikáš

Či už patríte k skúseným vegánom alebo s rastlinnou stravou iba začínate, pri svojom varení a pečení sa vždy môžete spoľahnúť na kvalitné RAJO Vegan výrobky s poctivou receptúrou.

Ingrediencie:
500 g hlivy
250 ml RAJO Vegan krém na varenie
1 veľká cibuľa (nadrobno nakrájaná)
1 strúčik cesnaku
1 zelená paprika
2 menšie paradajky
1 PL paradajkový pretlak
1 PL mletej červenej papriky
½ ČL mletej údenej papriky
soľ
mleté čierne korenie
½ ČL rasca
štipka chilli
1 PL škrob (podľa potreby)
1 l zeleninový vývar (podľa potreby)
1 PL RAJO Vegan alternatíva masla
olej

RAJO Vegan krém na varenie

Postup:


Hlivu očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Paradajky takisto nakrájame na menšie kúsky a papriku na tenšie pásiky. V hrnci si na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme nakrájaný alebo pretlačený cesnak, ktorý restujeme cca 2 minúty. Dochutíme mletou a údenou paprikou, rascou, chilli, soľou a korením.

Potom pridáme pokrájanú hlivu, paradajky a papriku. Pár minút restujeme s korením, pridáme vegánskym maslo a následne zalejeme vývarom. Varíme na miernom ohni asi 30 minút. Na záver si rozmiešame škrob v RAJO Vegan kréme na varenie a pridáme k zmesi. Všetko necháme pár minút prevrieť a odstavíme.

Podľa potreby dochutíme, pridáme petržlenovú vňať a podávame s cestovinou, haluškami alebo knedľou. Prajeme dobrú chuť.

Viac informácií získate na stránke www.rajovegan.sk.

You may also like...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Pri používaní tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. viac info

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah.

Zatvoriť